Κρατήστε τα δεδομένα και τις υπηρεσίες σας κάτω από απόλυτο έλεγχο.

Η δημοτικότητα των υπηρεσιών ITcloud για την φιλοξενία εφαρμογών και υπηρεσιών βρίσκεται σε ανοδική πορεία στις μέρες μας. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, εάν κοιτάξει κανείς την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία που παρέχουν.

Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση με πολλούς υπολογιστές, ένας server είναι πιθανότατα στο επίκεντρο της πληροφοριακής υποδομής.

Η επιλογή του κατάλληλου server ξεκινά με:
  • ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ

  • ΠΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  • ΠΟΣΟΙ SERVER ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ

  • ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ;

Λόγω του ότι οι servers έχουν συνήθως μεγαλύτερους φυσικούς πόρους (μνήμη, αποθήκευση, κλπ) και ισχύος (ταχύτητα επεξεργασίας, multi-threading, κλπ) από ένα τυπικό desktop σύστημα, η εικονικοποίηση» (virtualization) των servers έχει πλέον μετατρέψει  το μοντέλο της μίας εφαρμογής ανά server ένα πράγμα του παρελθόντος, καθώς χρησημοποιεί την προηγουμένως αναξιοποίητη δυναμικότητα του μηχανήματος.

Η εικονικοποίηση ενός server σε πολλαπλές εικονικές μηχανές (VMs), επιτρέπει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές να τρέχουν παράλληλα σε ένα ενιαίο κουτί μειώνοντας δραστικά το κόστος του υλικού, της συντήρησής του, την ελαχιστοποίηση του χώρου που χρειάζεται o server και βελτιστοποίηση.

Με τη χρησιμοποίηση εικονικών (Virtual) Server μέσω του Διαδικτύου, δίκτυα και υπηρεσίες προσφέρονται επιτρέποντας την απρόσκοπτη λειτουργία των διαθέσιμων υπηρεσιών.

Περισσότερο από όλα η CoreNetworks επενδύει σε αυτό τον τομέα μέσω των τεχνολογιών:

  • Linux KVM Virtualization
  • Vmware Virtualization
  • της πλατφόρμας OpenStack

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας γίνεται σε σχέση με τις προς χρήση εφαρμογές/Servers, το διαθέσιμο κονδύλι για το εκάστοτε έργο και την πολυπλοκότητα του έργου.

Είτε οι Server σας είναι εγκατεστημένοι στο cloud είτε στον χώρο της επιχείρησής σας, οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλα τα στάδια της εγκατάστασης, παραμετροποίησης, βελτιστοποίησης και ασφάλειας αυτών.