Τεχνική Υποστήριξη

Η CoreNetworks καθιστά ευκολότερο από ποτέ τη διαχείριση των τεχνικών αναγκών μίας εταιρείας. Είναι σαν να έχετε το δικό σας τεχνικό τμήμα. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε με το δικό σας πλήρως στελεχωμένο τεχνικό τμήμα;

Για πολλούς ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχοντας ένα πλήρως απαρτησμένο τεχνικό τμήμα απλά δεν είναι μια βιώσιμη λύση.

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει μια εναλλακτική λύση που μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να αναπληρώσει αυτό το κενό.

Η CoreNetworks προσφέρει την καλύτερη λύση για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη, αλλά μπορεί να μην έχουν το χρόνο, τον προϋπολογισμό, το σύνολο ικανοτήτων ή απλά δεν θέλουν τις ανησυχίες για τη διαχείριση ενός τμήματος πληροφορικής

Προσφέρουμε ένα συνδυασμό από τεχνολογίες και υπηρεσίες για να παράσχουμε στην επιχείρησή σας ένα προσιτό και βολικό τρόπο για τη διαχείριση και διατήρηση κρίσιμων πληροφοριακών συστημάτων. Χωρίς τις ανησυχίες, τον χρόνο και την τεχνολογική γνώση που απαιτούνται από πλευράς σας για την διεκπαιρέωση αυτών.

Υπηρεσίες

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ

Προληπτική παρακολούθηση των επιδόσεων και την κατάσταση των συστημάτων πληροφορικής του δικτύου σας, προκειμένου να επιλυθούν θέματα πριν αυτά γίνουν κρίσιμα. Μέσω της 27/7 υπηρεσίας επόπτευσης και διαχείρισης, δεν θα έχετε να ανησυχείτε μήπως μικρά προβλήματα εξελιχθούν σε κάτι που θα μπορούσε να διαταράξει τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ

Γίνεται αυτόματα απογραφή του δικτύου, των συστημάτων, ο υπολογιστικός εξοπλισμός των χρηστών. Τα συστήματα ελέγχονται για γεγονότα που είναι έξω από τα συνηθισμένα, οπότε και ενεργοποιούνται οι ανάλογοι συναγερμοί. Θα το μάθετε αμέσως αν κάτι δεν πάει καλά και απαιτεί την άμεση προσοχή σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ PATCH

Επιλογή και εγκατάσταση των κατάλληλων patches ασφαλείας αλλά και λειτουργικότητας των εγκατεστημένων συστημάτων. Τα Patches είναι κομμάτια του λογισμικού που ενημερώνουν τα προγράμματα ή το λειτουργικό σύστημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως είναι απαραίτητο για να επιδιορθώσουν ή να βελτιστοποιηθούν.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η τακτική προληπτική συντήρηση είναι μια άλλη επιλογή για τη διαχείριση υπηρεσιών δικτύου που σκοπό έχει να κρατήσει το σύστημά σας στην μέγιστη λειτουργική απόδοση εκτελώντας βασικές λειτουργίες αντιμετώπισης προβλημάτων. Καθημερινές εργασίας ρουτίνας, συμπεριλαμβανομένης της ανασυγκρότησης του σκληρού δίσκου, το αρχείο temp και διαγραφή των cookies, καθαρισμός του registry, περιορισμός και έλεγχος των log αρχείων είναι μερικές από τις  διεργασίες που πραγματοποιούνται για την ομαλή εργασία των συστημάτων.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Λεπτομερείς εκθέσεις διαχείρισης σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή / και μηνιαία ενημέρωση σχετικά με τη συνολική υγεία και την κατάσταση των συστημάτων. Θα γνωρίζετε πάντα την ακριβή κατάσταση των συστήματος σας, συμπεριλαμβανομένων όλων των θεμάτων που έχουν διορθωθεί.

ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με προβλέψιμο προϋπολογισμό IT και μειωμένες τιμές στην περίπτωση όπου  πρόσθετη υποστήριξη απαιτήται-ζητηθεί. Το γεγονός αυτό καθιστά το κόστος των υπηρεσιών μας εξαιρετικά εύκολο να διαχειριστεί, ακόμη και για τις μικρότερες επιχειρήσεις με περιορισμένο IT  και προϋπολογισμούς.