Οι Ειδικότητές μας

Network Management
Cloud - Virtualization
Networking
Linux
Security
Microsoft Windows
Ip Telephony

Καλως ήρθατε στην CoreNetworks

Η CoreNetworks είναι μια εταιρεία υποστήριξης και συντήρησης πληροφοριακού υλικού, αλλά και συμβουλευτικού χαρακτήρα σε τεχνολογικό επίπεδο.

Στην CoreNetworks η καθημερινή μας αποστολή περιλαμβάνει:

  • Κάλυψη όλων των αναγκών πληροφορικής των πελατών μας: Είτε η επιχείρησή σας χρειάζεται μία μόνο υπηρεσία ή μια ολόκληρη σουίτα υπηρεσιών πληροφορικής η CoreNetworks μπορεί να το καλύψει.
  • Με τόση πείρα έχουμε αποκομίσει ένα πλούτο δεδομένων σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας. Δεδομένα που μπορούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας, επιτρέποντας στην επιχείρησή σας να λειτουργεί πιο αποδοτικά.
  • Ακολουθώντας το ρεύμα της τεχνολογίας επενδύουμε στους τεχνικούς μας φροντίζοντας να παραμείνουν στην αιχμή του δόρατος.
  • Επένδυση σε υποδομές πληροφορικής – Οι σημαντικές και συνεχείς επενδύσεις της CoreNetworks στις υποδομές πληροφορικής επιτρέπουν στους πελάτες μας να αξιοποιήσουν οικονομικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών cloud και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες υποστήριξης δικτύου.
  • Οι υπηρεσίες μας μπορεί να είναι πολύ τεχνικές, φροντίζουμε όμως δια μέσου των αποτελεσμάτων μας, να είναι απολύτως κατανοητές στους πελάτες μας.

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ανακαλύψετε, πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοστούν στο δίκτυό σας, μειώνοντας τα έξοδα σας και αυτοματοποιώντας την επιχείρησή σας.

2103000630

Καλέστε μας